سر فصل های مهم!
اینورتر
اگر بخواهیم دید کلی نسبت به کارکرد اینورتر داشته باشیم، میتوان گفت اینورتر، دستگاهی است که با استفاده از ترانسفورماتورها، مدارهای سوئیچینگ و کنترل، جریان مستقیم DC را به جریان متناوب AC تبدیل می کند.
اینورتر را میتوان به دو نوع خورشیدی و عادی تقسیم کرد. که ما در این مقاله قصد شرح اینورتر های خورشیدی را داریم.
در اینورتر خورشیدی انرژی تامین شده توسط پنلهای خورشیدی که از طریق واکنش های شیمیایی داخل سلول ها تولیدشده به جریان برق تبدیل می شود. این نوع از اینورتر ها دارای دو شارژر داخلی می باشند. که شامل شارژر خورشیدی و شارژر شبکه بوده و در هنگام قطع برق شبکه، به عنوان منبع تغذیه فوری وارد عمل می شود.
یو پی اس
یک سیستم UPS معمولی دارای سیستمی از اینورتر و باتری است که به مصرف کننده متصل می شود. هنگامی که برق از شبکه می آید، سیستم UPS، باتری ها را با استفاده از برق دریافتی از شبکه شارژ می کند. هنگامی که برق خاموش است، یو پی اس برق DC را از باتری ها می گیرد و آن را به AC مورد استفاده مصرف کننده تبدیل می کند. یک سوئیچ خودکار در سیستم وجود دارد که اگر شبکه، قادر به تامین برق نبود، یو پی اس به حالت باتری سوییچ می کند.
در یو پی اس های خورشیدی انرژی تامین شده از پنل ها توسط کنترلر شارژ خورشیدی باتری را شارژ نموده و از طرفی برق مصرف کننده را تامین می کند. سپس در زمان نیاز، باتری جریان مورد نیاز بار مصرفی را تامین می کند. و برق DC را به AC تبدیل می کند. همچنین ساز و کارهایی جهت محافظت باتری در برابر تخلیه عمیق وجود دارد که طول عمر باتری را تضمین می کند.
نتیجه گیری
به همین ترتیب، UPS خورشیدی با عملکردهای داخلی خود باعث صرفه جویی در مصرف باتری می شود و از آنجایی که یو پی اس خورشیدی دارای کنترلر شارژ خورشیدی داخلی است، می توانید پنل های خورشیدی خود را مستقیماً به این سیستم متصل کنید. با این حال، ما نمیتوانیم پنلهای خورشیدی خود را مستقیماً با خروجی DC به اینورتر خورشیدی وصل کنیم، زیرا به طور جداگانه به یک دستگاه کنترلکننده شارژ خورشیدی برای تنظیم جریان پنلهای خورشیدی نیاز داریم.
برای کسب اطلاعات بیشتر از محصولات شرکت فرصت کیش با ما در تماس باشید. 88602484-021