سر فصل های مهم!
تفاوت بین تثبیت کننده ولتاژ و ترانسفورماتور
فرصت کیش در این مقاله به بررسی تفاوت بین استابلایزر و ترانس می پردازد .
به معنای واقعی کلمه “تفاوت بین تثبیت کننده ولتاژ و ترانسفورماتور چیست”؟ یعنی یکی باید تثبیت بشه و دیگری هر لحظه باید عوض بشه! تفاوت عملکردی بین آنها چیست؟ بگذارید آن را برای شما تجزیه و تحلیل کنم!
اگر تمایل دارید راجب به عملکرد استابلایزر اطلاعات کسب کنید، قبل از مطالعه این مقاله به مطالعه صفحه خرید استابلایزر بپردازید.
تثبیت کننده ولتاژ
وسیله ای الکتریکی است که ولتاژ نوسان و ناپایدار را به مقدار تنظیم شده تثبیت می کند و ولتاژ خروجی نوسان زیادی نخواهد داشت!تفاوت استابلایزر رله ای و استابلایزر سروو و همین طور استابلایزر استاتیک نیز در عملکرد استابلایزر بسیار تاثیر گذار است.
ترانسفورماتور
مدار عمدتاً نقش تقویت کننده را ایفا می کند و یک قطعه الکترونیکی است!
تفاوت استابلایزر و ترانس چیست؟
ترانسفورماتورها برای تبدیل ولتاژ AC استفاده می شوند و کاربردهای گسترده ای دارند. تثبیت کننده ولتاژ برای تثبیت ولتاژ برق 220 ولت استفاده می شود تا از آسیب ولتاژ پایین یا بالا به وسایل برقی جلوگیری کند. برای تجهیزاتی که نیاز به ولتاژ نسبتاً بالا دارند یا در جاهایی که شبکه برق شهری ناپایدار است استفاده می شود. همچنین توصیه می شود برای آشنایی کامل ابتدا راهنمای خرید استابلایزر را مطالعه فرمایید.
1. عملکرد تثبیت کننده ولتاژ عمدتاً تثبیت ولتاژ در محدوده مورد نیاز است. تثبیت کننده ولتاژ تقریباً به دو نوع تقسیم می شود، یکی تثبیت کننده ولتاژ AC، دیگری تثبیت کننده ولتاژ DC است. تفاوت بین مقادیر واقعی ولتاژ خروجی خیلی زیاد نیست.
2. عملکرد ترانسفورماتور عمدتاً تغییر ولتاژ به ولتاژ مورد نیاز دیگر است. ترانسفورماتورها عموماً ترانسفورماتورهای AC هستند. تفاوت بین دو ولتاژ ترانسفورماتور بسیار زیاد است. به طور کلی، چندین بار تغییر کرده است. با توجه به تعداد دور، ترانسفورماتور به ترانسفورماتور دو دور و ترانسفورماتور سه دور تقسیم می شود.
مقاله پیشنهادی سر دبیر: یو پی اس آنلاین
مزایای تنظیم کننده ولتاژ:
1. راندمان بالا
2. ورودی و خروجی ایزوله خوب
3. با توجه به راندمان کاری بالا و تلفات کم، دمای داخل دستگاه بالا نیست، که باعث بهبود قابلیت اطمینان دستگاه می شود.
4. می توان آن را به صورت هوشمند نظارت کرد.
فقط چند تفاوت بین تثبیت کننده ولتاژ و مبدل ولتاژ وجود دارد. اولاً، توجه به این نکته مهم است که تثبیتکنندههای ولتاژ همان کاری را انجام میدهند که مبدلهای ولتاژ انجام میدهند، با یک امتیاز اضافی: تثبیتکنندههای ولتاژ خروجی پایداری از برق را از هر پریز دیواری که به آن وصل میشوند، ارائه میدهند.
مقاله پیشنهادی سر دبیر: یو پی اس سه فاز
به عبارت دیگر، اگر به کشوری سفر میکنید که میدانید منبع تغذیه غیرقابل اعتمادی دارد، تثبیتکننده ولتاژ انتخاب ترجیحی شما خواهد بود. این به این دلیل است که تغییرات در توان خروجی می تواند به لوازم خانگی یا الکترونیک شما آسیب برساند. اینجا در ایران، ما یک منبع برق فوق العاده پایدار داریم، به همین دلیل است که تثبیت کننده های ولتاژ در ایران مورد نیاز نیست. با این حال، در برخی از کشورها مانند هند، بخشهایی از اروپا، بخشهایی از روسیه و بسیاری از کشورهای آفریقایی، برق به شدت بالا و پایین است و کاملاً ناپایدار است. بنابراین، برای رفع این مشکل، به یک تثبیت کننده ولتاژ نیاز است تا خروجی پایداری از برق به شما بدهد، مهم نیست که منبع برق دیوار چقدر ناپایدار باشد.
این محصولات انتخاب ارجح مشتریانی هستند که به خارج از کشور سفر می کنند.
در صورتی که تمایل به استفاده از یو پی اس دارید ، همه چیز در ارتباط با یو پی اس را در صفحه خرید یو پی اس مطالعه کنید .
تثبیت کننده ولتاژ اساساً یک تنظیم کننده ولتاژ است که در خانه ها برای تولید ولتاژ ثابت استفاده می شود حتی اگر منبع تغذیه پشتیبان به هر دلیلی نوسان کند.
برخلاف تثبیت کننده ولتاژ، ترانسفورماتور Step UP برای ارائه ولتاژ ثابت استفاده نمی شود، به طور کلی از ورودی جریان بالا با ولتاژ پایین به خروجی جریان پایین با ولتاژ بالا استفاده می شود.
لطفاً به عنوان مغزی ترین علامت گذاری کنید