فرصت کیش امروز و در ادامه ی مقالات آموزشی خود به بررسی یو پی اس های آفلاین می پردازد. همانطور که می دانید قبل از خرید یو پی اس لازم است شما بررسی کنید که چه مدل از انواع یو پی اس را باید تهیه کنید.
ما قبلا توضیحات زیادی در ارتباط با کاربرد ها و انواع یو پی اس دادیم. و سپس در مقاله ای جامع یو پی اس آنلاین را از جهات مختلف نقد و بررسی کردیم. در همان مقاله هم به شما وعده دادیم یو پی اس آفلاین را نیز به شکل کامل بررسی کنیم.
یو پی اس آفلاین چیست؟
یو پی اس ها از سه نوع آفلاین، یو پی اس آنلاین و لاین اینتراکتیو می باشند. اولین نکته در ارتباط با یو پی اس های آفلاین این است که این نوع از یو پی اس، پر مصرف ترین و متداول ترین نوع یو پی اس می باشد.
از طرفی از لحاظ قیمتی نیز این نوع یو پی اس بسیار مقرون به صرفه می باشد اما برخی از امکانات یو پی اس آنلاین را، مثل صرفه جویی در خرید استابلایزر را ندارند و اگر از این مدل یو پی اس بخواهیم استفاده کنیم نمی توان انتظار داشت نوسانات جریان برق را نیز کنترل کند.
نحوه عملکرد offline ups
یو پی اس های آفلاین در حالت عادی تغذیه را به کمک بای پس انجام میدهد و اینتورتر دخالتی در این زمینه ندارد. اما اینورتر زمانی وارد عمل می شود که سطح ولتاژ ورودی از میزان تعریف شده بالاتر و یا پایین تر برود. همچنین باید به این نکته اذعان داشت که عملکرد انتقال توسط یو پی اس آفلاین نسبت به آنلاین و لاین اینتراکتیو کندتر است.
کاربرد های یو پی اس آفلاین
کاربرد یو پی اس های آفلاین معمولا در محیط های زیر است:
1-کامپیوتر ها: معمولا کامپیوتر های شخصی و تکی بیشترین استفاده از یو پی اس های آفلاین را دارند. همه ما نیز در خانه معمولا از این نوع سیستم استفاده می کنیم. اما باید بدانید در یک شرکت و با تعداد زیادی سیستم کامپیوتر امکان استفاده از این نوع یو پی اس وجود ندارد.
2-دوربین های مدار بسته: امروزه در اکثر شرکت ها و خانه ها دوربین های مدار بسته وجود دارد که با رفتن برق عملکرد آن ها مختل و خاموش می شوند. به همین منظور شما به راحتی و با صرف کمترین هزینه می توانید اقدام به خرید یک یو پی اس کنید تا در زمان قطعی برق، بدون هیچ مشکلی دوربین هایتان، امنیت شما را برقرار کنند.
3-آسانسور: یکی از بدترین تجربه های هر شخص در زمان رفتن برق و اختلال در عملکرد آسانسور حبس شدن در محیط تنگ آسانسور و بالابر است. فلذا یو پی اس ها زمان اختلال عملکرد وارد عمل شده و به شما کمک می کنند تا هرگز در آسانسور گیر نکنید.
4-مصارف خانگی: در خانه معمولا مصارف شخصی از برق بسیار ساده و کوچک تر از شرکت ها و کارخانه هاست پس توصیه می شود برای مصارف خانگی و اصلاح هزینه های خود از یو پی اس استفاده کنید.
5-خود پردازها: گیر کردن کارت و یا ناقص ماندن عملیات کاربران نارضایتی فراوانی را از بانک به عمل می آورد. اما جالب است بدانید یک خود پرداز، برق بسیار کمی را مصرف می کند و می توانید به کمک یو پی اس این مشکل را حل کنید.
پس جمع بندی ما از کاربرد های این نوع یو پی اس کاربرد های متوسط و خانگی است و توقع عملکردی مشابه با یو پی اس ماژولار را نداریم.
ویژگی های یو پی اس آفلاین
1-عدم استفاده از اینورتر در حالت عادی
2-قیمت مناسب
3-حجم کم و وزن سبک
4-پاسخگویی به نیاز کاربران عادی
معایب ups offline
1-مشکلات اینورتر در استفاده طولانی مدت
2-عدم تنظیم نوسانات برق
3-مدت زمان نسبتا زیاد برای اتصال مجدد
مقایسه یو پی اس آفلاین با سایر یو پی اس ها
بالطبع یو پی اس های offline ساده ترین نوع یو پی اس می باشند. و نباید توقع داشت عملکردی مشابه به یک یو پی اس سه فاز را برای ما داشته باشند.
اما قیمت مناسب آنها و عملکرد مناسب برای کاربرد های متوسط، آنها را به محبوب ترین یو پی اس های بازار تبدیل کرده است.
در صورتی که نیاز به خرید و یا مشاوره در زمینه یو پی اس دارید می توانید از طریق تماس با فرصت کیش و یا ارسال پیام در واتساپ ما، در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسید.